Magazijnmedewerker in Zaandam (2024)

Terug naar het overzicht

Heb je ervaring met het werken in een magazijn, wil je vaste uren en fulltime werken en bovendien kans maken op een contract? Twijfel dan niet en ga aan de slag als magazijnmedewerker bij MAZA, een mooi familiebedrijf in Zaandam!

Over de functie

Heb je ervaring met het werken in een magazijn, wil je vaste uren en fulltime werken en bovendien kans maken op een contract? Twijfel dan niet en ga aan de slag als magazijnmedewerker bij MAZA, een mooi familiebedrijf in Zaandam!

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor:

  • Het klaar zetten van de grondstoffen en inpakmaterialen voor productie op basis van een lijst (droog en vriezer);
  • Het op orde houden van het magazijn;
  • Batchcode invoeren PC (traceerbaarheid producten);
  • Goederen ontvangen en controle (temperatuur/THT/afwijkingen pakbon etc.).

Je werkt in dagdiensten en deels buiten. De temperatuur is afhankelijk van het weer. De werktijden zijn 06:00 - 15:00 uur.

Toon meerToon minder

Wat wij bieden

In eerste instantie werk je via PDZ, mocht het wederzijds goed klikken dan kan je direct op contract bij deze opdrachtgever. Het uurloon bedraagt tussen de €14,13 bruto per uur. Dit komt neer op €2.458,62 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Het genoemde salaris is exclusief de ADV vergoeding (6.1% van brutoloon) en ploegentoeslag van 133% wanneer je in de avonden werkt na 18.00 uur. Indien je boven de 40-urige werkweek uitkomt krijg je 140% toeslag. Ook bouw je bij PDZ nog vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim op.

Wat wij vragen

  • Je vindt het geen probleem in een gekoelde ruimte te werken (5 tot 11 graden);
  • Je kunt fysiek werk verrichten en bent stressbestendig;
  • Je spreekt Nederlands en kunt lijsten lezen in het Nederlands (pre);
  • Je vindt het geen probleem om (deels) buiten te werken.

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf, Hansel Salades en MAZA, is de producent van salades en hummus voor zowel groothandels als supermarkten. De producten vind je terug in de supermarkt, in allerlei maaltijdboxen of misschien wel in jouw favoriete restaurant! Verder hebben zij restaurants o.a. op de Foodhallen in Amsterdam en in het winkelcentrum van Amstelveen. Bovendien staan zij met hun foodtruck regelmatig op verschillende festivals!

Het bedrijf zit op de Achtersluispolder in Zaandam. Hier is ruimte om je auto, fiets of brommer te parkeren. Het bedrijf is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je geen eigen vervoer hebt, heeft het geen zin om te solliciteren.

Toon meerToon minder

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Magazijnmedewerker of graag meer informatie? Neem dan contact op met Davey Piepers van PDZ Zaandam via +31756501065 of davey.piepers@mail.pdz.nl.

Onze digitale AI jobcoach Stan, neemt direct na je sollicitatie contact op via Whatsapp. Dit om je beter te leren kennen en een voorkeursdatum voor een mogelijk kennismakingsgesprek op te vragen.

Jouw contactpersoon

Davey Piepers

  • Stuur e-mail
  • +31756501065
  • PDZ Zaandam
Magazijnmedewerker in Zaandam (1)

Sollicitatie

Magazijnmedewerker in Zaandam (2)

Contact

Magazijnmedewerker in Zaandam (3)

Kennismaken

Magazijnmedewerker in Zaandam (4)

Gesprek

Magazijnmedewerker in Zaandam (5)

Voorstel

Magazijnmedewerker in Zaandam (6)

Aan de slag

Sollicitatie

Sollicitatie versturen

Fijn dat je een matchende functie hebt gevonden! Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Contact

Stan, onze digitale AI jobcoach, neemt contact met je op via WhatsApp. Dit om informatie op te vragen en je voor te bereiden op het kennismakingsgesprek.

Kennismaken

Kennismaken

Wij maken een selectie van de sollicitanten, vanuit hier worden geschikte kandidaten uitgenodigd voor een intake op kantoor. De reden dat wij dit belangrijk vinden is om iedereen persoonlijk te leren kennen; wat zijn jouw skills, waarin ben je ontwikkeld en waar ligt je wens voor de toekomst? Na het intake gesprek wordt jouw referentie direct gecontroleerd. Mocht het vanuit alle kanten positief zijn, stellen wij jou voor bij onze opdrachtgever.

Gesprek

Gesprek met de opdrachtgever

Indien onze opdrachtgever een match ziet met jou ga je op gesprek. Geen zorgen, wij ondersteunen in de voorbereiding!Â

Voorstel

Contract voorstel

Yay! Gefeliciteerd, jij hebt de baan! Wij gaan aan de slag en doen je een goed voorstel passend bij de baan en functie. Alles helder en transparant, wel zo fijn!

Aan de slag

Aan de slag

Wij regelen dat je probleemloos aan je eerste werkdag kunt beginnen. Achter de schermen maken we je arbeidscontract in orde, zodat we dat zo spoedig mogelijk met je kunnen bespreken. Nadat we samen al het benodigde papierwerk in orde hebben gemaakt, kun jij aan de slag bij je nieuwe opdrachtgever. Kom je er na enkele dagen of weken achter dat je toch niet helemaal op je plek zit? Laat het ons weten en we zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

Magazijnmedewerker in Zaandam (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 6049

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.